Η νέα τάση στον καφέ on the go

Flocafe Espresso Room Street (1) Η πιο ελκυστική επενδυτική πρόταση στην αγορά του καφέ

Τα FLOCAFE, η αλυσίδα καφέ με τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ελλάδα, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, με βαθιά γνώση των αναγκών των Ελλήνων καταναλωτών και με εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας, καινοτομούν για μία ακόμη φορά και παρουσιάζουν ένα νέο, πρωτοποριακό και μοντέρνο concept, το FLOCAFE Espresso Room street. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μοντέλο καταστήματος που απαντά στην τελευταία τάση που θέλει τον καφέ on the go αλλά και delivery.

Το νέο concept είναι μικρό, γύρω στα 50-60 τετραγωνικά, σε σημεία που προσφέρονται για μία γρήγορη στάση για καφέ και σνακ, σύγχρονο και πάντα «μέσα στα πράγματα», βασισμένο στην εξειδίκευση των baristi και χωρίς εκπτώσεις στην απόλυτη εμπειρία καφέ. Το FLOCAFE Espresso Room street έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει ένα δίκτυο καταστημάτων σε αυτή τη λογική, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για καφέ και παράλληλα μια ελκυστική, χαμηλού κόστους επενδυτική πρόταση, στην ελληνική και την παγκόσμια αγορά καφέ.

Οι επιχειρηματίες που επενδύουν στα FLOCAFE Espresso Room street έχουν πρόσβαση σε εργαλεία που παρέχονται από οργανωμένα τμήματα της εταιρείας όπως τεχνικό τμήμα, τμήμα έρευνας & ανάπτυξης, marketing, operations, διασφάλισης ποιότητας κ.α. Η στήριξη για εύρεση ακινήτου, η εκπαίδευση των ανθρώπων, οι ενέργειες marketing με στόχο την προβολή και προώθηση του καταστήματος, η διευθέτηση των θεμάτων ροής και λειτουργίας από εξειδικευμένους συμβούλους, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που είναι στη διάθεση του εκάστοτε επενδυτή.

Η εμπειρία του πελάτη στα FLOCAFE Espresso Room ξεκινά από το ατμοσφαιρικό και ζεστό περιβάλλον, το άρωμα του φρεσκοαλεσμένου καφέ και τη μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρώνεται με την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής σε όλα τα προϊόντα που ετοιμάζονται από εξιδεικευμένους baristi σύμφωνα με τα πρότυπα του World Barista Championship.

Από το πρώτο κατάστημα, πριν 22 χρόνια, μέχρι σήμερα, τα FLOCAFE επενδύουν σταθερά στην καινοτομία, την ποιότητα και την έρευνα και ανάπτυξη με στόχο τη σταθερή αναβάθμιση της εμπειρίας του καταναλωτή αλλά και τη συνεχή εξέλιξη, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για αυτούς που θέλουν να επενδύσουν σε μία σύγχρονη, με βαθιά τεχνογνωσία και πλούσια κληρονομιά και ιστορία επιχείρηση.