Αυτή τη Σαρακοστή κανείς δεν θα χρειαστεί να στερηθεί την απόλαυση αφού και φέτος τα everest μας προτείνουν μια μεγάλη ποικιλία από λαχταριστές νηστίσιμες γεύσεις!

Από τις 14 Μαρτίου και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής, τα everest μας προτείνουν ένα μενού με νέες αλλά και κλασικές αγαπημένες γευστικές προτάσεις!

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον αγαπημένο σας καφέ 100% Arabica ή Fine Brazilian Blend και συνοδέψτε τον με ένα νηστίσιμο donut με πραλίνα ή κανέλα ή με ένα νηστίσιμο muffin με κανέλα και σταφίδα. Για εσάς που θέλετε η μέρα σας να ξεκινά με αλμυρές γεύσεις απολαύστε κάποια από τις αγαπημένες νηστίσιμες πίτες όπως την old-time classic πατατόπιτα ή ακόμα τη σπανακόπιτα και την πίτα λαχανικών! Συνεχίστε με μοναδικούς νηστίσιμους συνδυασμούς sandwich και σαλάτας ή εναλλακτικά απολαύστε το αγαπημένο πλέον Burger με μπιφτέκι λαχανικών! Και αν ονειρεύεστε γλυκό, τίποτα πιο απολαυστικό από τη λαχταριστή ταχινόπιτα!

Και φέτος η νηστεία γίνεται αφορμή για περισσότερες λαχταριστές γευστικές προτάσεις αφού στα everest … η Σαρακοστή είναι παράδοση!