Το πρώτο, ιστορικό κατάστημα της La Pasteria, της αλυσίδας εστιατορίων που μύησε το κοινό στη γοητεία της γνήσιας ιταλικής κουζίνας, μεταφέρεται από την οδό Τσακάλωφ που λειτούργησε πριν 20 χρόνια, στο νούμερο 15 της οδού Βαλαωρίτου.

Η νέα La Pasteria, μεταφέρεται σε έναν από τους πλέον γνωστούς και πολυσύχναστους πεζόδρομους του κέντρου, σε ένα ζεστό περιβάλλον που παραπέμπει σε μοντέρνα ιταλική trattoria, με λιτές γραμμές και χρωματική αρμονία, που ισορροπεί ανάμεσα στις γήινες αποχρώσεις και στην αντίθεση του λευκού και του μαύρου. Ο χώρος διακοσμείται με μαυροπίνακες με «ιταλικές» πληροφορίες και ξύλινα αντικείμενα στους τοίχους, ενώ στο βάθος δεσπόζει η ανοικτή κουζίνα, σήμα κατατεθέν της La Pasteria, όπου οι chef χρησιμοποιούν τις πιο αγνές πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά, δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικά πιάτα.

Ακολουθώντας πιστά το όραμα και τις αξίες της, η La Pasteria μεταφέρει αρώματα, εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μέσα από δημιουργικές γευστικές προτάσεις, σε ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο, όπου, οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από το πλούσιο μενού της La Pasteria, αγαπημένες γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Παράλληλα με το φαγητό, οι επισκέπτες του νέου καταστήματος μπορούν να απολαύσουν μοναδικά cocktails και αγαπημένες ετικέτες κρασιών στη μπάρα του νέου καταστήματος, συνδυάζοντας τα με πρωτότυπα stuzzichini (την Ιταλική εκδοχή των Ισπανικών tapas & pintxos)! Τέλος, στο νέο κατάστημα θα βρουν την La Groceria, μια γωνιά με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε περιοχή της Ιταλίας, που μπορούν να πάρουν σπίτι, όπως ιδιαίτερα ζυμαρικά, αυθεντικό ρύζι για ριζότο, σπάνια ιταλικά κρασιά, προϊόντα με τρούφα, μοναδικές σάλτσες με δημιουργικές συνταγές και άλλες πολλές ξεχωριστές γεύσεις!

La Pasteria

Βαλαωρίτου 15, Αθήνα

210-3632032

www.lapasteria.gr

https://www.facebook.com/lapasteria

 Η La Pasteria ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία το 1995 από την Αθήνα. Σε αυτήν την πορεία των 20 ετών, η La Pasteria έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 14 καταστημάτων συνολικά, ακολουθώντας πιστά το όραμα και τις αξίες της, να προσφέρει στους λάτρεις της γαστρονομίας, του ποιοτικού φαγητού και της σπιτικής ατμόσφαιρας, μια ολοκληρωμένη εμπειρία ιταλικής απόλαυσης σε πολύ προσιτή τιμή. Γαστρονομικός της στόχος είναι οι αυθεντικά ιταλικές συνταγές φτιαγμένες με απλά αλλά πάντα φρέσκα υλικά, που σε συνδυασμό με το ζεστό περιβάλλον της γνήσιας τρατορίας μεταφέρουν στους επισκέπτες της την ουσία της ιταλικής κουζίνας. Η La Pasteria είναι εταιρεία του Ομίλου Goodyseverest, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG).