O Όμιλος Vivartia με χαρά ανακοινώνει ότι, από 21η Νοεμβρίου ο κ. Θανάσης Παπανικολάου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για τις εταιρείες Goody’s και Everest. Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της διοικητικής συγχώνευσης της Goody’s και της Everest, η οποία έχει ως σκοπό τον εξορθολογισμό λειτουργίας, την εκμετάλλευση συνεργειών και την αύξηση της αποτελεσματικότητας, δυο δυναμικών, ηγετικών στο χώρο τους, ελληνικών εταιρειών.

Ο κ. Παπανικολάου έχει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στην Everest Α.Ε. κατέχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή της από το 2001. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των τροφίμων και ποτών, το ενεργητικό του περιλαμβάνει 8 χρόνια στην Carrefour Continent, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος καθώς και 3,5 χρόνια στη Βενέτης Α.Ε. ως Δ/νων Σύμβουλος.
Σημειώνεται ότι ο κ. Λαυρέντιος Φρέρης, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος Everest, θα αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου Everest.

Παράλληλα, ο κ. Σωτήρης Σεϊμανίδης, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Goody’s A.E., παραμένει σαν σύμβουλος της συγχώνευσης, ενώ το επόμενο βήμα του στον Όμιλο θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivaria, κ. Ιωάννης Αρτινός δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σεϊμανίδη για όσα προσέφερε ως τώρα στην πολυετή πορεία του στη Goody’s, την οποία διεύθυνε από το 2001. Στην αφοσίωση και το ζήλο του, οφείλεται κατά πολύ η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Παπανικολάου καλή επιτυχία στα νέα, διευρυμένα του καθήκοντά. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να ανταπεξέρχεται με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο στις προκλήσεις όσο και στις ευκαιρίες που διαγράφονται».