Τώρα οι «ψαγμένοι» baristas έχουν στη διάθεσή τους μια νέα σειρά χυμών ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση, από τον ειδικό στους χυμούς, το Life!

To Life με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του στη δημιουργία χυμών, συνεργάστηκε στενά με επαγγελματίες του χώρου καφεστίασης, μπαρ και Horeca. Mε γνώμονα τις δικές τους συγκεκριμένες ανάγκες σχετικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να συγκεντρώνουν οι χυμοί επαγγελματικής χρήσης ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση όταν σερβίρονται σε συνδυασμό με αλκοόλ, αλλά και να σερβίρονται σαν χυμοί ως έχουν, δημιουργήθηκε η νέα, ξεχωριστή σειρά χυμών Life Easy.

Η νέα σειρά χυμών διατίθεται σε συσκευασίες 1 λίτρου και λανσάρεται σε 6 βασικές γεύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες ενός επαγγελματία: Πορτοκάλι, Λεμόνι, Ανανάς, Κράνμπερι, Ροδάκινο και 9 Φρούτα. Παράλληλα, έχει ξεχωριστή και premium  «βραδινή» εμφάνιση καθώς έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να ενσωματώνεται απόλυτα και να αναδεικνύει το χώρο της μπάρας.

Έτσι η νέα σειρά Life Easy συνδυάζει εξειδικευμένους, ειδικά σχεδιασμένους επώνυμους χυμούς για το κανάλι Horeca, με εντυπωσιακή εμφάνιση, και όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

Αναζητήστε την και «απογειώστε» τα κοκτέιλ και τις πωλήσεις σας!