Η Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ απέσπασε τη σημαντική διάκριση Best workplace 2015 μεταξύ των εταιρειών με 250+ εργαζόμενους, στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work @ Institute Hellas για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Η εταιρία που πρόσφατα γιόρτασε 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και είναι πρωτοπόρος στην «συμβολαιακή γεωργία» στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες-   τιμήθηκε με το σημαντικό αυτό βραβείο.  Η διάκριση αυτή, είναι η επιβεβαίωση ότι ο σπόρος της ομαδικότητας, της αφοσίωσης και του σεβασμού, έχει αποδώσει καρπούς.

Θεσπίζοντας προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης των εργαζομένων με επί μέρους κριτήρια σε θέματα που αφορούν στην ομαδικότητα, τη καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την εξαιρετική επίδοση, αλλά και παρέχοντας προγράμματα εκπαίδευσης, που αφορούν τόσο το άμεσο αντικείμενο εργασίας όσο και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, η εταιρία Μπάρμπα Στάθης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πραγματικά μεγάλη ελληνική οικογένεια, με χαρακτηριστικά το μεράκι και την απαράμιλλη εργατικότητα.

Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της ομαδικότητας έχει αντίκτυπο σε όλους τους Έλληνες αφού καθημερινά ο Μπάρμπα Στάθης φέρνει στο τραπέζι μας τη φρεσκάδα των προϊόντων της ελληνικής γης. Παράλληλα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση διατροφής, πλαισιώνει τις διατροφικές συνήθειες με τις σπιτικές δημιουργίες της Χρυσής Ζύμης επιλέγοντας αγνά υλικά και δοκιμασμένες παραδοσιακές συνταγές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την υπέροχη γεύση τους.

Ο Αντώνης Μαυριδόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: “Είμαστε όλοι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική αυτή διάκριση της εταιρείας που συμμετέχει για πρώτη φορά στο διαγωνισμό –ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ αλλά και στην ευρύτερη οικογένειά μας, τους συνεργάτες μας και τα ελληνικά νοικοκυριά που χρόνια τώρα μας τιμούν και μας στηρίζουν».

Η έρευνα Best Workplaces διεξάγεται στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια από το Great Place to Work Institute Hellas και στοχεύει στο να αναδείξει και να βραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την προσήλωσή τους στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους.