Τα αγαπημένα μας everest, ο κορυφαίος προορισμός για τον πιο εκλεκτό καφέ και τη μεγαλύτερη ποικιλία snack στην πόλη, υποδέχτηκαν την Παρασκευή 12.09 ένα νέο κατάστημα στα Μελίσσια, Ανδρ. Παπανδρέου & Παν. Τσαλδάρη 2.

Πρόκειται για ένα κατάστημα με έντονα industrial στοιχεία, συνδυασμένα αρμονικά με τις ξύλινες επιφάνειες,  και αποτελεί ήδη το meeting point της περιοχής!

Στο άνοιγμα του καταστήματος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πιο εκλεκτό  καφέ  και να δοκιμάσουν κλασικές αλλά και νέες προτάσεις, όλα κερασμένα από το everest σε μια μοναδική ημέρα γιορτής!

Επίσης, μπορούσαν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία «μίνι φουρνιστών» και γλυκισμάτων, για να συνοδεύσουν τον αγαπημένο τους καφέ.

Highlight της ημέρας αποτέλεσε το νέο πόστο «Χειροποίητων Ζυμωτών», όπου όλη η διαδικασία παρασκευής πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια του πελάτη.

Η εγγυημένη ποιότητα των everest, μαζί με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα και τις νέες απολαυστικές προτάσεις, κάνουν τα everest το αγαπημένο σημείο συνάντησης και στα Μελίσσια!