Ισχυρό ήταν το παρόν που έδωσε ο κλάδος εστίασης του Ομίλου Vivartia στη 16η Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE. Στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 17 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC τα εμπορικά σήματα GOODY’S, Flocafé, everest και La Pasteria είχαν σημαντική παρουσία με εντυπωσιακό περίπτερο.

Το περίπτερο του Ομίλου, συνολικής έκτασης 200 τετραγωνικών μέτρων, εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους επισκέπτες με την αισθητική του αλλά και το μέγεθός του. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και φιλοξενίας που προσφέρουν οι αλυσίδες GOODY’S, everest, La Pasteria και Flocafé, ταυτόχρονα και σε πραγματικό περιβάλλον καταστήματος.

Όπως προκύπτει από τα ερωτήματα και τις συζητήσεις με τους επισκέπτες του περιπτέρου του Ομίλου, το πρόγραμμα Free Entry που λανσαρίστηκε πριν από 4 μήνες, προκαλεί έντονα το ενδιαφέρον του κοινού δεδομένου ότι προσφέρει σημαντικά οφέλη στους franchisees. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος οι υποψήφιοι franchisees δεν υποχρεούνται στην καταβολή entry fee κατά τα δύο πρώτα έτη ενώ τα royalties κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα της τάξης του 2% και 4% αναδεικνύοντας το πρόγραμμα σε ιδιαίτερα δημοφιλές.

Η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE αποτελεί εδώ και 16 χρόνια το σημείο συνάντησης των franchisees καθώς στους χώρους της φιλοξενεί concepts και αλυσίδες διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων. Ως εκ τούτου παρέχει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να διερευνήσουν την αγορά και να επιλέξουν το concept που ταιριάζει καλύτερα στα δεδομένα τους.

Ο Όμιλος Vivartia δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης και του franchise με δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως είναι τα GOODY’S, τα Flocafé, τα everest και τα La Pasteria, προσεγγίζει διαρκώς νέες αγορές, λανσάρει νέα concepts όπως είναι τα Goody’s Burger House και αφήνει το έντονο αποτύπωμα του εντός και εκτός συνόρων της χώρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εστίασης, κ. Θανάσης Παπανικολάου, δήλωσε: «Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή να επανασυστηθεί στην αγορά της εστίασης και να αναδείξει την καινοτομία σε όλα του τα σήματα.

Σε μία περίοδο, που κυριαρχεί η αναρχία στην αγορά της εστίασης και δυστυχώς η έλλειψη γνώσης παρασύρει αρκετούς υποψήφιους επενδυτές, εμείς προσπαθούμε μέσα από την πολυετή εμπειρία μας να αναδείξουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται με οργανωμένο τρόπο, βαθιά τεχνογνωσία και σημαντικά οικονομικά κίνητρα».