Τα Goodys, η εταιρεία που “σύστησε” στο Ελληνικό κοινό τα burgers, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου του  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μας παρουσιάζει μια νέα εμπειρία εστίασης: το Goodys Burger House.

Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης της εταιρίας, προγραμματίζονται νέα καταστήματα υπό το σήμα Goodys Burger House, ενώ κεντρικά καταστήματα του δικτύου θα μετατρέπονται σταδιακά σε Goodys Burger House. Το νέο concept αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο casual εστίασης με επίκεντρο τον επισκέπτη και το πώς θα μετατραπεί η παραμονή του στο κατάστημα σε εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Βασικό συστατικό της νέας εικόνας, η φρέσκια αισθητική των χώρων που παραπέμπουν σε casual burger houses. Σε επίπεδο καταλόγου, οι προτάσεις βασίζονται κατά κύριο λόγο στην ποικιλία των burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά αλλά και σε signature πιάτα όπως τα New York Sandwiches, η Quesadilla και τα BBQ Chicken Wings. Τα Goodys Burger House, όπως και το υπόλοιπο δίκτυο καταστημάτων Goodys θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ανάπτυξή τους και στην υπηρεσία Delivery (18365) δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα με ένα τηλεφώνημα.

Ήδη από τον Ιανουάριο του 2014 λειτουργούν με εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των καταναλωτών τα Goodys Burger House σε Γλυφάδα και Νέα Κηφισιά, ενώ πριν λίγες μέρες ξανάνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το ιστορικό κατάστημα στο Πασαλιμάνι, υπό το νέο σήμα Goodys Burger House. Mε αφετηρία τα επιτυχημένα πρώτα καταστήματα της αλυσίδας, η Goodys σκοπεύει να αναπτύξει το νέο concept ταχύτατα, επιλέγοντας κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. H εξάπλωση του Goodys Burger House θα γίνει τόσο μέσω νέων όσο και μέσω της ανακαίνισης των υφιστάμενων καταστημάτων του δικτύου.

Οι σημαντικές αυτές επενδύσεις, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στο πλαίσιο του έντονα ανταγωνιστικού περιβάλλοντος για την εστίαση, αναδεικνύουν την επιχειρηματική και εμπορική δυναμική της Goodys, ενισχύοντας σημαντικά την ηγετική παρουσία της στον κλάδο.