Τα everest, μειώνουν το ΦΠΑ των προϊόντων τους και προσφέρουν σε όλους μας αμέτρητες επιλογές σε ακόμη χαμηλότερες τιμές, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τον καλύτερο cappuccino της πόλης από το χαρμάνι fine Brazilian Blend μόνο με 1€!

Στα everest κάθε μέρα ξεκινά με δύο εξαιρετικά χαρμάνια καφέ: το φημισμένο χαρμάνι 100% Superior Arabica και το αρωματικό Fine Brazilian Blend! Απολαμβάνετε ζεστό cappuccino ή espresso με χαρμάνι Fine Brazilian Blend μόνο με 1€ και freddo espresso ή freddo cappuccino μόνο με 1,30€, από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ

Το αυθεντικό χαρμάνι Fine Brazilian Blend παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα everest και αποτελείται από ένα μείγμα κόκκων καφέ από τις ποικιλίες Arabica και Robusta. Η ποικιλία Robusta χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση και το πλούσιο σώμα της, με άρωμα από νότες φρούτων και διαρκή επίγευση bitter σοκολάτας και καρυδιού, κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ!

Μαζί με τον καφέ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα αγαπημένα φουρνιστά μέσα από μία μεγάλη ποικιλία: από παραδοσιακή τυρόπιτα και μπουγάτσα έως Χειροποίητη αυθεντική πολίτικη κουρού και χειροποίητη τυρόπιτα με 5 τυριά.

Everest: Τα καλύτερα ever!

www.facebook.com/everest.gr 

www.everest.gr