Τα Flocafé, η μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, αποτελούν και φέτος το καλοκαίρι το καλύτερο place to be και παρουσιάζουν νέες, δροσιστικές προτάσεις για τα απογεύματά μας μαζί με την αγαπημένη πράσινη, τη μπίρα Heineken.

Τα Flocafé μαζί με τη μπίρα Heineken δημιουργούν το απόλυτο Happy Hour και προσφέρουν καθημερινά στα καταστήματα Flocafé, από τις 18:00 έως τις 22:00 τη μοναδική δροσιά της μπίρας Heineken μόνο με 2,90€ (draught ποτήρι 400ml, draught ποτήρι 300ml & μπουκάλι 330ml). Παράλληλα όταν η παρέα μεγαλώσει, μπορεί να παραγγείλει ένα Heineken bucket που περιλαμβάνει τέσσερεις παγωμένες μπίρες Heineken των 250ml στην τιμή των 9€.

Για ακόμα μια χρονιά, τα Flocafé θα γίνουν ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση μετά τη δουλειά, έξοδο με φίλους ή ακόμα και χαλαρές επαγγελματικές συναντήσεις στο ευχάριστο περιβάλλον των καταστημάτων τους, με τις καλύτερες προσφορές.

Κάθε στιγμή της ημέρας, στα Flocafé θα ανακαλύψετε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης, με εξαιρετικό καφέ, φρέσκους, δροσερούς χυμούς, υπέροχα ροφήματα, σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων αλλά και ακαταμάχητες γευστικές προτάσεις σε σνακ, sandwiches, σαλάτες, γλυκά παγωτά και cocktails σε μοναδικούς συνδυασμούς.

 Κάθε ώρα της μέρας… είμαστε happy στα Flocafé