Τα Μεσογειακά γεύματα, το ολοκληρωμένο μενού που είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την περίοδο της Σαρακοστής, επιστρέφουν και φέτος στα Goody’s Burger House. Η φετινή πρόταση συνδυάζει θαλασσινά, λαχανικά και ζυμαρικά σε 15 μοναδικές, νηστίσιμες και vegan συνταγές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Οι fans των Μεσογειακών θα απολαύσουν και φέτος μια ποικιλία κλασικών και αγαπημένων νηστίσιμων γεύσεων, όπως το Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Burger με καλαμαράκια ή μπιφτέκι Γαρίδας το Club Sandwich με ψητά λαχανικά και οι απολαυστικές σαλάτες Caesars με γαρίδες, Κινόα με γαρίδες και Ζυμαρικών με fusilli και λαχανικά.

Το μενού περιλαμβάνει επίσης μια σειρά vegan επιλογών, όπως τα νέα Vegan Nuggets από φυτική πρωτεΐνη, τα οποία διατίθενται σε μερίδες 8 ή 12 τεμαχίων, ή σε Γεύμα μαζί με country-style πατάτες, νηστίσιμη mayo sauce & ketchup. Επίσης, στις vegan προτάσεις περιλαμβάνονται το MeatFree Burger, το Veggie Burger, η Μεσογειακή Napolitana και η σαλάτα Κρήτης.

Απολαύστε τα Μεσογειακά των Goodys Burger House από τις 4 Μαρτίου στο κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.goodys.com ή το Goodys app.