Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέλος του ομίλου Vivartia, βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής οικονομίας. Mε συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας ετησίως τα προϊόντα της σε κοινωφελείς οργανισμούς και κοινωνικά παντοπωλεία.

Κατά τη διάρκεια του 2020, μίας χρονιάς που η κοινωνία αντιμετώπισε επιπλέον δυσκολίες λόγω της πανδημίας, η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω τη δωρεάν διάθεση τροφίμων προσφέροντας καταψυγμένα λαχανικά και προϊόντα ζύμης που ξεπέρασαν τους 70 τόνους ή αλλιώς τις 350.000 μερίδες φαγητού σε δεκάδες κοινωφελείς οργανισμούς μεταξύ των οποίων στην Ένωση «Μαζί για το παιδί», στο «Χαμόγελο του παιδιού», στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα» και στην «Κιβωτό του Κόσμου» . Ταυτόχρονα, η καθημερινή διανομή φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς της Αττικής, όπως το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, παρέμεινε σταθερή, συμβάλλοντας στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανέλαβε την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες, προσφέροντας καθημερινά δύο μαγειρεμένα γεύματα πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων, ενίσχυσε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης αλλά και το πρόγραμμα «Τραπέζι της Αγάπης».

Φέτος τα Χριστούγεννα, συνεισφέρει, εκτός από τα προϊόντα της, και μέσω χρηματικής στήριξης στην ενέργεια «Μαζί στις Γιορτές» της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», εξασφαλίζοντας το γιορτινό τραπέζι σε 40 τετραμελείς οικογένειες. Επιπλέον, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ενισχύει την πρωτοβουλία των εργαζομένων της για χρηματική ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και τριπλασιάζει το ποσό που οι εργαζόμενοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν.

Πρώτη στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών για περισσότερο από μισό αιώνα τώρα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και «βγαίνει μπροστά» με συνέπεια και οδηγό της τις αρχές της αλληλεγγύης, της αγάπης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.