VITALINEΜε μία νέα σύγχρονη επικοινωνία, με κεντρικό μήνυμα «Για σένα», το Vitaline από τη ΔΕΛΤΑ μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τα θέλω μας και επιβεβαιώνει ότι το απολαυστικό μπορεί να είναι και καλό. Μια καμπάνια που φέρνει στο προσκήνιο όλες τις γυναίκες, που χαράζουν τη δική τους πορεία μέσα από τις δικές τους επιλογές, ξεπερνούν τα στερεότυπα, ακούν τα δικά τους θέλω και απολαμβάνουν τη ζωή, αναζητώντας την προσωπική τους ισορροπία. Με τον ίδιο τρόπο απολαμβάνουν και το Vitaline, τη σειρά επιδορπίων γιαουρτιού με φρούτα και δημητριακά, πλούσια σε πρωτεΐνη, χωρίς λιπαρά και με αντιοξειδωτική δράση, που αποτελεί έναν σύγχρονο σύμμαχο στην ισορροπημένη διατροφή.

Παρακολουθώντας τις διεθνείς διατροφικές τάσεις, αλλά και κατανοώντας την ανάγκη των καταναλωτών για καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν καλύτερη και πιο ισορροπημένη διατροφή, η ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει και τα νέα Vitaline Go Nuts & Grains. Αυτή η νέα σειρά συνδυάζει απολαυστικά όλα τα οφέλη και τη γεύση των καρπών αμυγδάλου και φουντουκιού με δημητριακά και βρώμη, με τις μοναδικές ιδιότητες και την απολαυστική γεύση των Superfoods.

Τρεις μοναδικές και απίθανες γεύσεις, όλες με δημητριακά και βρώμη: Κορινθιακή Σταφίδα–Αμύγδαλο-Φουντούκι, Αλόη-Αμύγδαλο-Chia, Πράσινο Τσάι Matcha-Πράσινο μήλο–Αμύγδαλο-Φουντούκι, χωρίς λιπαρά, με φυσικά γλυκαντικά από το φυτό stevia, πλούσιες σε πρωτεΐνη, με έναν συνδυασμό βιταμινών Β που χαρίζει αντιοξειδωτική δράση και βοηθά τον μεταβολισμό! Μία ολοκληρωμένη πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας, ιδανική για κάθε ξεκίνημα μέσα στην ημέρα!

Vitaline #giasena