Mε το πέμπτο της, κατά σειρά,  κατάστημα υποδέχεται τη νέα χρονιά η μοντέρνα rotisserie <<It’s all Greek>> δημιουργώντας ένα ακόμη σημείο στο εμπορικό κέντρο  Village Park στο Ρέντη και δίνοντας την ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματά της με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι. Το concept του  <<It’s all Greek>>, αναπτύσσεται ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και φέρνει νέο αέρα στο χώρο της κρεατοφαγίας. Τα κομμάτια κρέατος αργοψήνονται για περισσότερες από 3 ώρες ώστε να δώσουν μια τρυφερή υφή στο κρέας. Το χειροποίητο κοντοσούβλι είναι αυτό που αποτελεί μοναδική έκπληξη ενώ το menu συμπληρώνεται από μία γκάμα τυλιχτών όπως το τυλιχτό με μπιφτέκι και με ψητά λαχανικά καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος πελατών που αναζητούν εναλλακτικές προτάσεις. Η ποικιλία των μερίδων εμπλουτίζεται με πιάτα όπως ζουμερά μπριζολάκια, χοιρινή πανσέτα και άλλες κρεατικές επιλογές. Τέλος, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικές μεταξύ τους σαλάτες, μια ολοκληρωμένη προϊοντική κατηγορία με τηγανητές πατάτες από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές με τα αυγά & τη φέτα και να επιλέξουν από μια γκάμα σπιτικών sauces.

Το νέο concept έχει ήδη τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από το καταναλωτικό κοινό λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο και πριν ακόμα κλείσει 6 μήνες από την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική αγορά, απέσπασε 2 σημαντικές διακρίσεις στα Estia Awards: το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Food & Drink Concepts, ως το πιο δυναμικό νεοεισερχόμενο concept στο χώρο της εστίασης, ενώ βραβεύτηκε και στην κατηγορία Grill/Best new taste ειδικά για το μενού του.

Το «It’s All Grεεk» παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι στα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Κω. Το νέο κατάστημα στο Village Park Ρέντη αποτελεί το δεύτερο εντός Αττικής, μετά το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen