fischerΗ αυθεντική Ιταλική pizza & η παγωμένη μπύρα είναι ο απόλυτος γευστικός συνδυασμός του καλοκαιριού. Στη La Pasteria μέχρι 31 Αυγούστου μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας pizza και να τη συνοδεύσετε με 2 ποτήρια Fischer μόνο με €15, ενώ το κάθε επόμενο ποτήρι μπύρα κοστίζει μόνο €2,5!

Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας αυθεντική ιταλική pizza από μια μεγάλη ποικιλία συνταγών, από την κλασική «Margherita», μέχρι πιο ιδιαίτερες συνταγές, όπως η καλοκαιρινή «Di Modena» με σύκο και καπνιστή scamorza, και η πιο εξεζητημένη «Strapazzata», μια pizza-έκπληξη με αυγά χτυπημένα με ντομάτα.

Επισκεφθείτε μια La Pasteria για να απολαύσετε την απόλυτη Ιταλική εμπειρία σε ένα χαλαρό και οικείο περιβάλλον. Εκεί, μέσα από την ανοιχτή κουζίνα, θα παρακολουθήσετε τους chefs «εν δράσει» να ετοιμάζουν μοναδικές συνταγές. Εκτός από την pizza με αυθεντική ιταλική ζύμη μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια ποικιλία γευστικών antipasti, pasta, παραδοσιακών risotto και αυθεντικών ιταλικών dolci.

Γευτείτε την εμπειρία ενός μοναδικού γαστρονομικού ταξιδιού στην Ιταλική κουζίνα, μέσα από πολύχρωμες εικόνες, μεθυστικά αρώματα, ζωηρούς ήχους και εκλεκτές γεύσεις, ώστε να ζήσετε τη δική σας #LaVitaPasteria