Η ΔΕΛΤΑ ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των φετινών σελφ σέρβις Excellence Awards 2018 μεταξύ των προμηθευτών ταχυκινήτων προϊόντων, καθώς διακρίθηκε με 4 GOLD ΒΡΑΒΕΙΑ, για τα προϊόντα και την υπεύθυνη λειτουργία της, στις κατηγορίες «Επαναλανσάρισμα Προϊόντος», «Νέα Συσκευασία», «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας» και «Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα».

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ απέσπασε χρυσό βραβείο για το Επιτυχημένο Επαναλανσάρισμα του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ, με νέα συσκευασία και νέα επικοινωνία με κεντρικό μήνυμα «ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη», αναδεικνύοντας τον κρυφό πρωταγωνιστή της προσπάθειας κάθε παιδιού, τη μητέρα του, και με πρωταγωνίστριες πραγματικές μητέρες, τη Σοφία Πετρούνια, μητέρα του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, και τη Μαρία Καρυανού. Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε επίσης για τη Νέα Διαδραστική Συσκευασία του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ, με κυρίαρχο στοιχείο του εικαστικού του μία καρδιά από φύση. Η νέα συσκευασία, ΔΕΛΤΑ Eco- Fresh Pack® προστατεύει ακόμη καλύτερα το προϊόν, έχει πιστοποίηση κατά FSC (που δηλώνει ότι το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για τη παραγωγή του προέρχεται από υπεύθυνες πηγές) και εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε καταναλωτικό προϊόν την επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality) μέσω Shazam.

Η ΔΕΛΤΑ τιμήθηκε με 2 ακόμη χρυσά βραβεία για τα προηγμένα συστήματα ποιότητας που εφαρμόζει, με συνέχεια και συνέπεια επί σειρά ετών, έχοντας θέσει ως στρατηγική της προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων της. Το πρώτο βραβείο αφορά στο προηγμένο Σύστημα Ποιότητας Food Fraud, που έχει στόχο να διασφαλίσει τα παραγόμενα προϊόντα, σε όλες τις παραγωγικές μονάδες της εταιρείας, αλλά και τη διακίνησή τους μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Το δεύτερο χρυσό βραβείο που απέσπασε η ΔΕΛΤΑ αφορά στο πρόγραμμα Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων στο Δίκτυο Διανομών, ένα σύστημα που εκπαιδεύει το προσωπικό, επιθεωρεί και εποπτεύει όλο το δίκτυο διανομής της εταιρείας, με στόχο να φθάνουν τα προϊόντα της σε άριστη κατάσταση στα 30.000 σημεία πώλησης, ακόμη και στο πλέον απομακρυσμένο σημείο της χώρας μας.

Η ΔΕΛΤΑ, από το 1952, παράγει καινοτόμα προϊόντα, άριστης και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης, που οι ελληνικές οικογένειες εμπιστεύονται και προσφέρουν στα παιδιά τους. Τα βραβεία σελφ σερβις Excellence Awards, στα οποία η ΔΕΛΤΑ έχει διακριθεί πολλές φορές, έχουν στόχο να αναδείξουν επιχειρήσεις super markets και προμηθευτές του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων, που διακρίνονται για την υλοποίηση πρωτοποριακών έργων σε σημαντικούς τομείς της δράσης τους.