Σε νέες εντυπωσιακές συσκευασίες και με 2 ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις, κυκλοφορεί η σειρά Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης! Γνωρίστε την σήμερα, στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ και επιδοθείτε στους πιο γευστικούς συνδυασμούς!

Ο Μπάρμπα Στάθης, ο ειδικός στα λαχανικά εδώ και μισό αιώνα, φέρνει στο πιάτο σας τα καλύτερα λαχανικά για τις πιο νόστιμες σπιτικές συνταγές.
Στις νέες, γεμάτες χρώμα συσκευασίες που υπόσχονται γευστική απόλαυση και ξεχωρίζουν στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ, ο Μπάρμπα Στάθης συνδύασε λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν και εκλεκτό ελληνικό ρύζι από τους ορυζώνες της Μακεδονίας σε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς:

Έτοιμο σε 15 μόλις λεπτά, το Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης αποτελεί την πιο πρακτική και γευστική επιλογή για ένα υγιεινό πλήρες γεύμα ή ένα εξαιρετικό συνοδευτικό.

Η επικοινωνία των προϊόντων βρίσκεται ήδη στον αέρα με τηλεοπτικό σποτ, outdoor, καταχωρίσεις και παρουσιάσεις σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, Social Media περιεχόμενο αλλά και με το πιο συναρπαστικό online game! Στο  RICE Match τα λαχανικά εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο και όποιος καταφέρει να τα συνδυάσει γρήγορα και σωστά, κερδίζει! Παίξτε εδώ, γνωρίστε το Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης και αναδείξτε τη μαγειρική σας με τον πιο ευφάνταστο και θρεπτικό τρόπο!

Ρύζι με λαχανικά από την ελληνική γη, με την υπογραφή που εμπιστεύεσαι.
Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό.