Το VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ είναι ο χρυσός χορηγός της φετινής διοργάνωσης SKYRUNNER GREECE SERIES, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΔΕΛΤΑ να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του. Πρόκειται για αγώνες ορεινού τρεξίματος που εκτυλίσσονται σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του έτους, σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους, με κύριο χαρακτηριστικό την υπέρβαση των 1.500μ υψόμετρο.

Η βραβευμένη σειρά VIBE της ΔΕΛΤΑ που διακρίθηκε ως Best Sports or Fitness Drink στο πλαίσιο των 13ων ετήσιων World Beverage Innovation Awards, είναι το μόνο 100% φυσικό ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες. Η σειρά παράγεται στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε 3 απολαυστικές γεύσεις, Raspberry – Goji Berry, Kiwi – Starfruit και Tropical Fruits. Η κατανάλωση του ενεργειακού ποτού VIBE ενισχύει την προσπάθεια των αθλητών και τονώνει τον οργανισμό τους, βοηθώντας τους να συνεχίσουν μέχρι τον τερματισμό.

To VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ επέλεξε να στηρίξει τους αγώνες Skyrunner, που είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες κατηγορίες αγώνων βουνού παγκοσμίως. Στους ελληνικούς φετινούς αγώνες, που ξεκινούν στις 25 Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 8 Οκτωβρίου, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 6.000 Έλληνες και ξένοι αθλητές σε 8 αγώνες, διαφόρων αποστάσεων και τεχνικών δυσκολιών, από 5 έως 80χλμ. Σε αυτούς αναμένεται να συμμετάσχουν και φέτος μερικοί από τους καλύτερους αθλητές στο ορεινό τρέξιμο, ενώ σημαντική είναι η παράλληλη ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών των περιοχών όπου διεξάγονται οι αγώνες, όπως του Ταϋγέτου, του Παρνασσού, της Ορεινής Δωρίδας, του Μετσόβου, του Ολύμπου, των Ζαγορίων, της Οίτης και της Πάρνηθας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φετινές διοργανώσεις του SKYRUNNER GREECE SERIES,  παρακαλούμε απευθυνθείτε στο site της διοργάνωσης:

http://www.skyrunner.gr