Η Μπάρμπα Στάθης τιμήθηκε με το Βραβείο Επιτυχημένης εισαγωγής σειράς προϊόντων για τη Χρυσή Ζύμη και τη νέα κατηγορία προϊόντων ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ που λάνσαρε πρόσφατα. Η ξεχωριστή διάκριση απονεμήθηκε στην Μπάρμπα Στάθης στο πλαίσιο της τελετής απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017».

Η Χρυσή Ζύμη δημιούργησε μία νέα γευστική πρόταση, υψηλής διατροφικής αξίας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Τα νέα προϊόντα Χρυσή Ζύμη ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ συνδυάζουν τη σπιτική απόλαυση & νοστιμιά, με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες της ολικής άλεσης & του γιαουρτιού για τον οργανισμό μας!

Η Χρυσή Ζύμη έχοντας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, ήταν η πρώτη μάρκα στην ελληνική αγορά που λάνσαρε κατεψυγμένες πίτες και οδήγησε έτσι στη δημιουργία της κατηγορίας των έτοιμων κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Χρυσή Ζύμη έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτη στην αγορά κατεψυγμένων ζυμών, αλλά και στην καρδιά των καταναλωτών, με ισχυρή δέσμευση να παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

 

vraveio_selfservice1

 

xz_oliki1