Ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι διοργάνωσε η «Χρυσή Ζύμη», παρέα με τον ταλαντούχο chef Άκη Πετρετζίκη, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 με στόχο την οικονομική ενίσχυση του χωριού στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε μια ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα, γονείς και παιδιά, έδωσαν το παρόν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, και απόλαυσαν τις ιδιαίτερες δημιουργίες που ετοίμασαν ειδικά για την περίσταση, ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με τα παιδιά του χωριού. O γνωστός chef δημιούργησε μοναδικά πιάτα με προϊόντα από τη «Χρυσή Ζύμη», τα οποία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, σκορπίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία, και μεταδίδοντας το πνεύμα της σπιτικότητας, της αλληλεγγύης και της φροντίδας σε όσους βρέθηκαν εκεί.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μέρος των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τη νέα συλλεκτική έκδοση της «Χρυσής Ζύμης» με λαχταριστές συνταγές από φύλλα ζύμης, ενώ τα έσοδα από αυτήν θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Άπαντες μοιράστηκαν τις θερμότερες ευχές τους για τη νέα χρονιά, στοχεύοντας σε ακόμα περισσότερες, τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!