Απόλαυσε και εσύ τα αγαπημένα σου Extreme από τα Goodys Burger House και διεκδίκησε την ευκαιρία να δεις από κοντά το κορυφαίο talent show του XFACTOR!

Με κάθε παραγγελία μέσω της Online υπηρεσίας Delivery (www.goodysdelivery.gr ή Goodys app), η οποία θα περιλαμβάνει έναν προϊόν από την κατηγορία των Extreme (Burger ή Club), μπορείς να μπεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις μία από τις 15 διπλές προσκλήσεις που κληρώνουμε κάθε εβδομάδα για το live του Χ-FACTOR!

Τα 10 συναρπαστικά live θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου και τα Goodys Burger House σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς στην πιο επιτυχημένη μουσική εκπομπή της σεζόν.

Αν θέλεις, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις τη νέα εφαρμογή Goodys app ή να πληκτρολογήσεις goodysdelivery.gr και να απολαύσεις το αγαπημένο σου Extreme Burger ή Club και να διεκδικήσεις μια θέση στα ανατρεπτικά live του XFACTOR !!!

Μείνετε συντονισμένοι στην πιο φαντασμαγορική μουσική μάχη που θα αναδείξει τον φετινό νικητή του XFACTOR, παρέα με τις πιο Extreme γεύσεις από τα Goodys Burger House!!!