Γάλα: το πιο πολύτιμο διατροφικά αγαθό!

Γάλα για γερά οστά και δόντια, γάλα για ωραίο δέρμα, γάλα για την αναδόμηση των μυών, αλλά και για μείωση της κούρασης ….τουλάχιστον 30 λόγοι να πίνουμε γάλα σε όλα τα στάδια της ζωής μας!

Με αφορμή την 1η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, η ΔΕΛΤΑ ‘γιορτάζει’ το γάλα και μας θυμίζει κάποιους από τους λόγους για να πίνουμε γάλα. Η ΔΕΛΤΑ, από τις αρχές Μαΐου, προσκαλεί όλους να γιορτάσουν μαζί της, ανεβάζοντας στο www.delta30meresgiortis.gr το δικό τους λόγο που πίνουν γάλα και να συμμετέχουν έτσι σε διαγωνισμό για να κερδίσουν το γάλα τους για 30 ημέρες. Με κάθε λόγο που αναρτάται η ΔΕΛΤΑ προσφέρει ένα λίτρο γάλα σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolespis.

Το γάλα είναι πολύτιμή πηγή ζωής, με πλούσια διατροφική αξία. Για πάνω από 60 χρόνια η ΔΕΛΤΑ φροντίζει να φέρνει καθημερινά το 100% ελληνικό φρέσκο γάλα στα σπίτια μας. Οι άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το διατροφικό θησαυρό του γάλακτος από άκρη σε άκρη αυτού του τόπου, με κάθε τρόπο. Όση προσπάθεια και αν χρειάζεται, όσο μακριά και να πρέπει να φτάσουν, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο.