Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων παρουσίας του MILKO στην ελληνική αγορά, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) για τη διοργάνωση του «MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3» σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Εκατοντάδες παιδιά κάθε σαββατοκύριακο δηλώνουν συμμετοχή στα τουρνουά δίνοντας ραντεβού με το μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες αγκαλιά με την πορτοκαλί μπάλα παίζουν, διασκεδάζουν και κερδίζουν αναμνηστικά δώρα από το MILKO.

MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Από τις 2 Απριλίου που ξεκίνησε μέχρι σήμερα, σχεδόν 4.000 παιδιά και έφηβοι έχουν συμμετάσχει στα 10 πρώτα τουρνουά που ολοκληρώθηκαν σε Μεσσήνη, Ηράκλειο Αττικής, Καλαμαριά, Αγρίνιο, Νεοχώρι Σερρών, Άλιμο, Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, Ηράκλεια Σερρών, Νεάπολη Θεσσαλονίκης και Χαϊδάρι Αττικής. Μετά την 1η κλήρωση, μεταξύ των νικητών των 10 πρώτων τουρνουά, δόθηκαν τα πρώτα 10 μεγάλα έπαθλα MILKO (από τα 30 συνολικά), τα οποία περιλαμβάνουν συμμετοχές σε μεγάλα Basketball Camps και δωροεπιταγές αθλητικών ειδών.

Το παιχνίδι συνεχίζεται στα  επόμενα 20 τουρνουά!

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου το ραντεβού με τους νεαρούς αθλητές του μπάσκετ που θέλουν να συμμετέχουν έχει οριστεί στις Σέρρες.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

 

MILKO_POST_BASKET_W_BOTTLE (3)