Μετά το πρόσφατο και πολύ επιτυχημένο opening του νέου καταστήματός της στο Golden Hall, η La Pasteria επεκτείνει κι άλλο το δίκτυό της στα νότια προάστια!!

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου South Polis είχαν την ευκαιρία να αφεθούν για πρώτη φορά στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα της La Pasteria, μία ανάσα μόλις από τη θάλασσα!

Το φιλικό προσωπικό ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της νέας La Pasteria, ενώ οι chef της La Pasteria ετοίμασαν τις μοναδικές Ιταλικές συνταγές που όλοι έχουν αγαπήσει, με εκλεκτά και φρέσκα υλικά!

Όσοι επισκεφθούν το νέο κατάστημα στο Δέλτα Φαλήρου, πριν ή μετά το σινεμά, θα απολαύσουν τη δική τους ιταλική εμπειρία στο κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον της La Pasteria, με την ανοιχτή κουζίνα, το bar  και τη La Groceria, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί ένα ιταλικό «θησαυρό» για το σπίτι.

Ανακαλύψτε και εσείς το νέο κατάστημα της La Pasteria στο εμπορικό κέντρο South Polis στο Δέλτα Φαλήρου και ζήστε τη δική σας ιταλική εμπειρία!