Το εστιατόριο Κuzina στον ιστορικό πεζόδρομο της Αδριανού στο κέντρο της πόλης, απέσπασε 4,5/5 αστέρια στις αξιολογήσεις του παγκόσμιου οδηγού Gogobot, το οποίο το κατατάσσει πλέον ως “highly recommended” εστιατόριο!

Το Gogobot αποτελεί έναν πλήρη παγκόσμιο ταξιδιωτικό οδηγό, ο οποίος περιλαμβάνει προτάσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια, must see places και πληροφορίες για ταξιδιώτες σε κάθε σημείο της γης!

Κάθε πρόταση από τις παραπάνω συνοδεύεται από σχόλια και βαθμολογίες επισκεπτών, βάσει των οποίων γίνεται η κατάταξη των σημείων, δίνοντας έτσι μία πλέον αντικειμενική προσέγγιση στην αξιολόγησή τους, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην συνολική εμπειρία των επισκεπτών-αξιολογητών! Παράλληλα, κάθε «αξιολογητής» ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο “tribe” όπως “adventure travelers”,  “art & design lovers”, “foodies” κτλ, βάσει του προφίλ του, των σημείων που έχει επισκεφθεί και των γενικών ενδιαφερόντων του!

Η Kuzina, με θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στο ναό του Ηφαίστου και με τις μοναδικές γευστικές προτάσεις  του Άρη Τσανακλίδη, δικαίως κατατάσσεται από τους “foodies” ως  το σημείο συνάντησης όσων γνωρίζουν τα ξεχωριστά σημεία αυτής της πόλης!

 

Αδριανού 9

Θησείο

Τηλ.: (+30)210-3240133

www.kuzina.gr