Goody’s Burger House, το νέο πρόσωπο της Goody’s, εγκαινίασαν πριν λίγες ημέρες ένα νέο κατάστημα, στα Ιωάννινα. Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους κατοίκους των Ιωαννίνων σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, όπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις κλασσικές αγαπημένες τους γεύσεις αλλά και να δοκιμάσουν νέες γευστικές προτάσεις με την υπογραφή των Goody’s Burger House.

Η εταιρεία συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης που αφορά στο άνοιγμα νέων καταστημάτων σε σημεία ενδιαφέροντος αλλά και στην ανανέωση και μετατροπή όλο και περισσότερων καταστημάτων Goody’s σε Goody’s Burger House. Ήδη, μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες έχει δρομολογηθεί το άνοιγμα καταστήματος στο Σύνταγμα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία των Goody’s Burger House στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και στα Ιωάννινα.

Η αλυσίδα σήμερα αριθμεί 124 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκ των οποίων τα 82 έχουν μετεξελιχθεί σε Goody’s Burger House, καθώς η επιτυχία του νέου concept έδωσε περαιτέρω ώθηση και στη διεθνή ανάπτυξη του σήματος. Τα Goody’s Burger House συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τη δυναμική τους ανάπτυξη, παρουσιάζοντας την επόμενη μέρα στην εστίαση σε επίπεδο εμπειρίας, περιβάλλοντος και εξυπηρέτησης. Ο Όμιλος Goody’s είναι θυγατρική της Vivartia, μέλος του Marfin Investment Group (MIG)