Η στρατηγική εξωστρέφειας και ανάπτυξης του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, μέλος του ομίλου MIG, συνεχίζεται, με συνολική παρουσία σε 10 χώρες και 4 ηπείρους.

Τα Goody’s Burger House εγκαινίασαν στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της Παναγίας, το πρώτο τους κατάστημα στην Αυστραλία. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Μελβούρνης, σε ένα από τα πιο δημοφιλή περάσματα της πόλης. Η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας, το κατάστημα γέμισε από περαστικούς όλων των εθνικοτήτων αλλά και από Έλληνες της ομογένειας, που βρέθηκαν εκεί για να επισκεφθούν πρώτοι το αγαπημένο τους κατάστημα που περίμεναν εδώ και χρόνια. Ουρές που ξεπερνούσαν τα 40 μέτρα δημιουργήθηκαν για να δοκιμάσουν οι επισκέπτες τα burgers της αλυσίδας και κυρίως τα διάσημα cheeseburgers, τις σαλάτες και τα club sandwiches αλλά και τα νεόφερτα Angus Burgers.

Το κατάστημα αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς ιδίως για τους Έλληνες της πόλης αλλά και τους λάτρεις του καλού burger. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το πρώτο που ανοίγει στη χώρα της Αυστραλίας από γνωστό όμιλο επιχειρηματιών που εξειδικεύεται στα τρόφιμα και στην εστίαση, ενώ το πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη λειτουργία 10 καταστημάτων μέσα στα επόμενα 4 χρόνια στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Στόχος του Ομίλου είναι να γίνει αυτό το κατάστημα, το πιο hot σημείο της πόλης για τους πάνω από 4.000.000 κατοίκους αλλά και το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της Goody’s σε ολόκληρη την Αυστραλία, μία αγορά 20 εκατομμυρίων καταναλωτών με ιδιαίτερες γαστρονομικές απαιτήσεις, λόγω της πολυμορφίας και των υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά. Παράλληλα, μελετώνται σενάρια για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας στην Αυστραλία και με άλλα σήματα του Ομίλου εστίασης της Vivartia. Η Goody’s με το άνοιγμα αυτό έχει πλέον παρουσία σε 5 χώρες και συνολικά 124 καταστήματα Goody’s Burger House, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο κ. Θανάσης Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της MIG, δήλωσε σχετικά με το άνοιγμα του Goody’s Burger House: «Η εξωστρέφεια αποτελεί σημαντική στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο εστίασης της Vivartia. Συνεπείς στο αναπτυξιακό μας πλάνο και με πίστη στη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ο Όμιλος Εστίασης υλοποιεί το στρατηγικό του σχεδιασμό που αφορά στην ανάπτυξη των σημάτων του εντός και εκτός συνόρων. Με έδρα μας την Ελλάδα και με βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό, διερευνούμε το διεθνές τοπίο και εντοπίζουμε και υλοποιούμε ευκαιρίες επένδυσης που διευρύνουν το δίκτυό μας και την παρουσία μας στον κόσμο, καθιστώντας τον Όμιλο εστίασης έναν υπολογίσιμο παίκτη και στην παγκόσμια αγορά. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το άνοιγμα του Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο, ενώ το άνοιγμα του Goody’s Burger House στην Αυστραλία, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον Όμιλο αλλά και τη Goody’s, τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εστίασης της χώρας μας. Η εξωστρέφεια θα συνεχίσει να αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της επιχειρησιακής μας στρατηγικής και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας».

Η Goody’s, η κορυφαία ελληνική αλυσίδα έχει παρουσία σε Ελλάδα, Αλβανία, FYROM και Μαγιότ, ενώ ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia έχει συνολική παρουσία σε 10 χώρες με 12 καταστήματα. Κύριο μέλημα του Ομίλου είναι η διατήρηση της υψηλής αξίας των σημάτων του, μέσα από τη μελέτη και υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τάσεων στο χώρο του καφέ και της εστίασης, εμπλουτίζοντας διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, μέσα σε υψηλής αισθητικής χώρους, με αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης και προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης.