Καλλιέργειες χειμερινής περιόδου 2013-2014

Οι καλλιέργειες διπλασιάστηκαν!!!!!

Συνεπείς στο όραμά μας, 2 χρόνια τώρα, καταβάλουμε συστηματικές προσπάθειες για να στρέψουμε τους παραγωγούς συνεργάτες μας, αλλά και ένα ευρύτερο πλήθος ανθρώπων που ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή, προς την αξιοποίηση της χειμερινής γης στοχεύοντας ειδικότερα στις πρωτεϊνούχες καλλιέργειες που μπορούν να συνεισφέρουν στη βιωσιμότητα  της κτηνοτροφίας  και να απαλύνουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Επενδύοντας στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ, στη ΔΟΥΛΕΙΑ, στην ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και όχι περιμένοντας θαύματα και μαγικές λύσεις,καταγράψαμε τον πρώτο χρόνο της προσπάθειας μας 10.000 στρέμματα πρωτεϊνούχων καλλιεργειών(βίκος, τριφύλλι, μπιζέλι κ.ά.).   Οι τροφές αυτές ταΐστηκαν και η ωφελιμότητα τους αποτιμήθηκε τελικά από τον ίδιο τον παραγωγό που μέτρησε τα αποτελέσματα  στα ζώα του αλλά και στην τσέπη του.

  • Γι’ αυτό  είναι  για μας κρίσιμη η  καταμέτρηση των καλλιεργούμενων εκτάσεων την τρέχουσα χειμερινή καλλιεργητική περίοδο 2013-2014 αφού εμπεριέχει την εμπιστοσύνη του παραγωγού μετά από τη δοκιμή του!
  • Γι’ αυτό είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ!Καταμετρήσαμε 20.000 στρέμματα πρωτεϊνούχων καλλιεργειών !

Είμαστε χαρούμενοι όχι μόνο επειδή οι εκτάσεις αυτές είναι ικανές να ισοφαρίσουν το πρωτεϊνικό ανάλογο της διατροφής των ζώων μας, αλλά γιατί μεταφράζουμε αυτό το νούμερο σαν το ΑΠΤΟ αποτέλεσμα της ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ, ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ και προπάντων  ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ των 2 τελευταίων χρόνων.

 

Ευχαριστούμε όσους συμμετέχουν και είμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται!

gaia_logo