Do It Your Way με κάθε ευκαιρία, μόνο στα everest!

Τα everest, συνεχίζουν να εξελίσσονται και επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις στους λάτρεις του θρυλικού sandwich της πόλης. Οι επισκέπτες των καταστημάτων everest, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και να συνδυάσουν τις all-time-classic αγαπημένες γεύσεις, με νέες, ολόφρεσκες προτάσεις, δημιουργώντας το ιδανικό zesto sandwich για κάθε διάθεση, όλη την ημέρα!

Στις πλούσιες επιλογές του zesto προστίθενται νέα, πρωτότυπα συστατικά, μετατρέποντας το θρυλικό everest sandwich σε απόλυτη πηγή απόλαυσης: Με ανανεωμένη ποικιλία 10 διαφορετικών ψωμιών όπως Ciabatta, Panini και Mezzaluna, 11 αλλαντικών, μεταξύ των οποίων Προσούτο, Γαλοπούλα Fouantre και Ψητό Χοιρινό με Μυρωδικά ή Ζαμπόν Μπούτι Καπνιστό αλλά και 12 τυριών με επιλογές από Μανούρι, Καπνιστό Τυρί, Flakes Παρμεζάνας και Blue Cheese, το zesto sandwich των everest είναι διαθέσιμο για αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς!

Και για όσους αναζητούν να ανακαλύψουν όλες τις χορταστικές επιλογές, το προσωπικό των everest, υπόσχεται να μυήσει το κοινό στο νέο zesto sandwich προτείνοντας τις ιδανικότερες γεύσεις για κάθε ανάγκη και προτίμηση!

Επιπλέον, το ανανεωμένο look-and-feel των καταστημάτων έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις όλων. Στον απολαυστικό κόσμο των everest κυριαρχούν πλέον τα ζεστά χρώματα και η σύγχρονη αισθητική με τις ξύλινες επιφάνειες και την πρωτότυπη παρουσίαση των υλικών, συνθέτοντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για κάθε επισκέπτη.

Στα everest, οι αγαπημένες γεύσεις προσφέρονται πλέον σε ακόμα πιο πλούσιες επιλογές και σας προκαλούν να τις ανακαλύψετε από κοντά, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, στις πιο προσιτές τιμές!

Δημιουργήστε το δικό σας αγαπημένο zesto και απολαύστε μια μοναδική everest εμπειρία!