Τα Χριστούγεννα έρχονται… και μαζί τους έρχονται οι βόλτες στους στολισμένους δρόμους της πόλης. Και τι καλύτερο από ένα απολαυστικό διάλειμμα στη La Pasteria για να δοκιμάσετε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μοναδικές συνταγές.

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι δύο ευρηματικοί chefs της La Pasteria, Χρήστος Τσάβεζ και Βασίλης Ψυμούλης, παρουσιάζουν μία νέα σειρά από γνήσια ιταλικά ορεκτικά, τα Stuzzichini. Μια πανδαισία από γεύσεις και χρώματα που έρχεται στο τραπέζι σας μέσα σε ένα καλαίσθητο vintage καρότσι για να διαλέξετε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε λαχταριστές λιχουδιές, όπως οι 3 διαφορετικές συνταγές Crostini, με φρέσκο ιταλικό λουκάνικο salciccia και ιταλική ομελέτα frittata ψημένη στο φούρνο με διάφορα λαχανικά, με μπέικον, φρέσκα σοταρισμένα μανιτάρια και gorgonzola ή με ψητό κολοκύθι και pecorino. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ραβιόλι τηγανιτό με σπανάκι και ρικότα ή λαζάνια με φρεσκομαγειρεμένο κιμά και pecorino. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της La Pasteria είναι εκεί για να σας τα παρουσιάσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τους ιδανικούς συνδυασμούς, αλλά και για να σας προτείνει το κρασί που θα ταιριάξει καλύτερα με τις γεύσεις που επιλέξατε, μέσα από την πλήρως ανανεωμένη λίστα κρασιών της La Pasteria.

Πριν φύγετε, μην ξεχάσετε να αγοράσετε μια «Κάρτα Δώρου La Pasteria» αξίας 30€ ή 50€, για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας αυτά τα Χριστούγεννα ένα μοναδικό γαστρονομικό «ταξίδι» στην Ιταλική κουζίνα.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα La Pasteria και ζήστε τη δική σας Χριστουγεννιάτικη #LaVitaPasteria!