H ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas επέλεξε την κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΕΛΤΑ για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του σήματος Becel ProActiv για τα γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλα, γιαούρτι) για την ελληνική αγορά. Η συνεργασία αφορά στο πρωτοποριακό και αποδεδειγμένα αποτελεσματικό Becel ProActiv, το οποίο προτιμούν 8 στους 10 Έλληνες για τη μείωση της χοληστερίνης.

Από τις αρχές Οκτωβρίου η παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων Becel ProActiv (γάλα υψηλής θερμικής επεξεργασίας και γιαούρτι) πραγματοποιούνται από τη ΔΕΛΤΑ. Ηγέτης στην αγορά γάλακτος και στην κατηγορία «λειτουργικού γάλακτος», η ΔΕΛΤΑ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή θρεπτικών λειτουργικών γαλακτοκομικών προϊόντων, και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία των προϊόντων της.

Η νέα αυτή συνεργασία αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας των γαλακτοκομικών προϊόντων που μειώνουν την χοληστερίνη, διευρύνοντας την παρουσία τους, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και σε απομακρυσμένα σημεία της ελληνικής επικράτειας σε μεγάλα, αλλά και σε μικρότερα σημεία πώλησης, σε όλη την Ελλάδα,  μέσω του δικτύου διανομής της ΔΕΛΤΑ.

Επισημαίνεται ότι οι μαργαρίνες Becel ProActiv συνεχίζουν να παράγονται και να διανέμονται από την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas.

Έτσι, όλοι όσοι επιθυμούν να φροντίζουν τον εαυτό τους και την καρδιά τους έχουν στη διάθεσή τους τα προϊόντα Becel ProActiv με φυτικές στερόλες που μειώνουν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη από 7% έως 10% σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Μάθετε περισσότερα για τη χοληστερίνη και τους τρόπους μείωσής της, στα www.becelproactiv.com.gr και www.facebook.com/becelproactiv.gr