Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στηρίζει με συνέπεια τους συνανθρώπους μας, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και ιδρύματα, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό ήταν χορηγός, για ακόμη μια φορά, της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποίησε το «Μαζί για το Παιδί», τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της επετείου των 20 χρόνων λειτουργίας της Ένωσης, με σκοπό την εξεύρεση πόρων οι οποίοι θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους σκοπούς της.

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης που οι καταναλωτές στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους, συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων, όπως η σίτιση των παιδιών. Κοντά 50 χρόνια τώρα, ο Μπάρμπα Στάθης, θυγατρική της Vivartia, μέλος του ομίλου MIG, βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και στηρίζει την ελληνική οικονομία, την κοινωνία και τους Έλληνες αγρότες.

Η συναυλία, με τίτλο «Με τα φτερά της ποίησης», ήταν μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή, που ενθουσίασαν το κοινό γεμίζοντας το Ηρώδειο και συμβάλλοντας στην επιτυχία της βραδιάς.