Τα Goody’s Burger House βραβεύθηκαν με το Χρυσό Βραβείο στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2016, στην κατηγορία In-Store Mobile App for Buyers, για την εφαρμογή “Skip The Line”, που υλοποίησε η SingularLogic.

Η εφαρμογή βρίσκεται ήδη σε λειτουργία στο Goody’s Burger House, που λειτουργεί εντός του πλοίου Blue Star Delos της εταιρείας Blue Star Ferries και στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή και ταξιδιώτη, επιτρέποντάς του να παραγγείλει από τη θέση του με τη χρήση της mobile συσκευής του, να ενημερωθεί real time για την πορεία της παραγγελίας του και μόλις αυτή είναι έτοιμη, να την παραλάβει από την ειδική “skip the line” σειρά στο κατάστημα, χωρίς καθόλου αναμονή στο ταμείο.

Η Goody’s, θυγατρική της Vivartia, μέλος του ομίλου MIG, απέσπασε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία της. Το βραβείο παρέλαβε για τη Goody’s η κα Έλια Μπαϊμά, Director, Customer Experience & Digital Integration, του Ομίλου Goody’s-Everest, η οποία δήλωσε: «Η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών όπως η εφαρμογή  «Goody’s Skip the Line», εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης των Goody’s Burger House να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών τους, προσφέροντάς τους μοναδικές καταναλωτικές εμπειρίες».

Τα Mobile Excellence Awards είναι τα επιχειρηματικά βραβεία που στόχο έχουν να αναδείξουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές για mobile business.

In-Store Mobile App for Buyers

excellence-awareds