Η Hellenic Catering  από την δεκαετία του 1970 είναι πρωτοπόρος στον τομέα του Βιομηχανικού Catering και μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες φαγητών και τροφίμων στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την πορεία της ως εταιρεία του ομίλου Goody’s με κύριο σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε ποιοτικά προϊόντα των Σημάτων Goody’s. Ανήκει πλέον στον όμιλο Vivartia, του μεγαλύτερου  Ελληνικού Ομίλου Τροφίμων, με παρουσία σε παγκόσμια κλίμακα στους κλάδους Γαλακτοκομικών, Κατεψυγμένων Τροφίμων, Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

Η Στρατηγική πορεία καινοτομιών της συνδυάζει την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ποικιλία προϊόντων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες, συμβαδίζοντας με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Στόχος μας είναι, μέσα από τις οργανωμένες διαδικασίες και  το εξειδικευμένο προσωπικό RnD,   η  ανάπτυξη πρωτοποριακών και καινοτόμων συνταγών, να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο για την στήριξη των πελατών μας,  που θεωρούμε πάνω απ’ όλα συνεργάτες.

Οι παραγωγικές διαδικασίες της Hellenic Catering έχουν σχεδιαστεί με βάση τα πρότυπα του εξωτερικού και χρησιμοποιούν τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής σε όλα τα Τμήματα Παραγωγής: Κρεατοσκευάσματα, Σαλάτες-Σάλτσες-Dressings, Γλυκά και προϊόντα Αρτοζαχαροπλαστικής, Παγωτά και Sandwich.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς τόσο σε θέματα εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, όσο και σε πρακτικές και υποδομές για θέματα Ποιότητας,  Υγιεινής, Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος, λειτουργεί υπό το νομικό πλαίσιο των οδηγιών και κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Νομοθεσίας,  έχει  εγκεκριμένες εγκαταστάσεις και τελεί υπό συνεχή έλεγχο από τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές υπηρεσίες, όπου ελέγχονται τόσο η  παραγωγική διαδικασία όσο και το καλώς έχει των διενεργούμενων αυτοελέγχων. Επιπλέον η εταιρεία είναι Πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA HELLAS για την εφαρμογή:

  • Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001 με το οποίο εξασφαλίζει την τυποποίηση των προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται
  • Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων  ISO 22000
  • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 με το οποίο θέτει συγκεκριμένους σκοπούς & στόχους για την μείωση της κατανάλωσης φυσικών πόρων & ενέργειας, την πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος, την ελεγχόμενη διαχείριση των αέριων εκπομπών και των παραγόμενων στερεών & υγρών αποβλήτων / παραπροϊόντων κατά την λειτουργία της.
  • Και το σύστημα  ELOT 1801: OHSAS 18001:2007  το οποίο καλύπτει την διαχείριση της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία

Συνολικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα εργοστάσια και οι αποθήκες της εταιρίας εκτίνονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις άνω των 30.000τμ, ενώ απασχολούνται πάνω από 270 άτομα, με πλήρη απασχόληση επενδύοντας συνεχώς στη διαρκή εκπαίδευσή και επιμόρφωσή τους.