Δείτε την γκάμα προϊόντων της Goody’s
Δείτε την γκάμα προϊόντων της Flocafé
Δείτε την γκάμα προϊόντων της everest

Goody’s A.E. – everest A.E.

H εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά της εστίασης και διακριτή θέση στις αντίστοιχες δυνάμεις του κλάδου στην Ευρώπη με την παραγωγή και διάθεση προιόντων μέσω της αλυσίδας εστιατορίων Goody’s και  της αλυσίδας Flocafé  καθώς και   μέσω της παροχής υπηρεσιών μαζικής εστίασης (catering).

Με την υποστήριξη θυγατρικών παραγωγικών μονάδων, παρέχει ένα ευρύ φάσμα προιόντων και υπηρεσιών εστίασης μέσω των αλυσίδων εστιατορίων Goody’s και των Flocafé.

Συγκεκριμένα με   την υποστήριξη του βιομηχανικού της βραχίονα της Hellenic Catering, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται μέσω 166 εστιατορίων Goody’s (161+ στον Ελλαδικό χώρο και 5 στην Κύπρο) και μέσω 93 Flocafé (82 στον ελλαδικό χώρο ,εκ των οποίων 15 σε πλοία , 7 στην Κύπρο, 2 στη Βουλγαρία, 1 στην Ουγγαρία και 1 στη Ρουμανία).

Διαρκής φροντίδα, προσεγμένη εξυπηρέτηση, καθιερωμένη συνέπεια είναι οι αρχές στις οποίες είναι πιστή η Goody’s από τη λειτουργία του πρώτου εστιατορίου στα μέσα της δεκαετίας του ’70.  προσφέροντας καθημερινά σε περισσότερους από 160.000 πελάτες νόστιμο, υγιεινό και ασφαλές φαγητό.

Το ArGOODaki της Goody’s αποτελεί έναν καταξιωμένο κοινωνικό θεσμό ο οποίος ενώνει χιλιάδες Ελληνες σε μια εκστρατεία αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη.
Από το 2002 το πρόγραμμα ArGOODaki,έχει υλοποιήσει 12 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα και έχει υποστηρίξει περισσότερα από 3500 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Η αλυσίδα Flocafé χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη ποικιλία καφέ αλλά και από το ζεστό, οικείο περιβάλλον και τη φιλική εξυπηρέτηση. Περιλαμβάνει πάνω από 35 διαφορετικά είδη καφέ καθώς και πληθώρα συνοδευτικών snacks, sandwiches, γλυκών και παγωτών.

Everest Group of Companies
Από το πρώτο κατάστημα everest στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, ο Όμιλος Εταιρειών Everest εξελίσσεται σε έναν από τους μεγαλύτερους και δυναμικότερα αναπτυσσόμενους ομίλους εταιρειών μαζικής εστίασης και food service στην Ελλάδα. Από το 2008 ο Όμιλος Εταιρειών Everest ανήκει στον Όμιλο Vivartia, μέλος του Marfin Investment Group, γεγονός πολύ σημαντικό για την διαχρονική πορεία του Ομίλου προς την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη του στην ευρύτερη αγορά εστίασης.

O Όμιλος everest αποτελείται από 6 δυναμικά brands που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών εστίασης και food service, διαθέτει περισσότερα από 200 σημεία πώλησης και απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους.
Στον Όμιλο everest ανήκουν τα παρακάτω επιτυχημένα εμπορικά σήματα:
Everest, Olympic Catering, La Pasteria, Papagallino, Olympus Plaza Food Parks, & Kuzina.