Φυσική πηγή ομορφιάς και υγείας

[one_half]

Life Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο 1lt

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του φωτός και των χρωμάτων. Και αν γνωρίζουμε πια τις προφυλάξεις που πρέπει να παίρνουμε για να προστατεύουμε την επιδερμίδα και τον οργανισμό μας από τον ήλιο, πρέπει να ξέρουμε πως μεγάλο ρόλο στην όλη διαδικασία παίζει και ο τρόπος της διατροφής μας
Τα χρώματα δεν αρκεί να υπάρχουν στην καλοκαιρινή φύση, πρέπει να φιλοξενούνται και στο τραπέζι μας.

Τώρα η ΔΕΛΤΑ σας τα προσφέρει με τον πιο απολαυστικό τρόπο: με το νέο χυμό life με καρότο. Πρώτη φορά ένας χυμός καρότου σ΄ έναν απολαυστικό συνδυασμό μήλου και πορτοκαλιού,ανεκτίμητη φυσική πηγή αντιοξειδωτικών βιταμινών Α (β-καροτίνη) και C.

Η βιταμίνη C– η οποία βρίσκεται άφθονη στα πορτοκάλια- ευνοεί την ανανέωσηκαι προστασία του δέρματος καθώς είναι απαραίτητη στη σύνθεση και διατήρηση του κολλαγόνου και  έχει αντιοξειδωτική δράση προστατεύοντας το  από τις ελεύθερες ρίζες.[/one_half]

Μεγάλο ρόλο παίζει και παρουσία της βιταμίνης Α (β-καροτίνη), η δράση της οποίας επίσης συνδέεται με

Life Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο 1lt

προστασία του δέρματος από την ξήρανση  και τη μείωση των βλαβών από την πρόωρη γήρανση των κυττάρων. Επιπλέον, η βιταμίνη Α βοηθά πολύ στην ομαλή λειτουργία της όρασης.

Πολύ ευεργετικές για τον ίδιο σκοπό είναι και οι τροφές που περιέχουν βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη),όπως είναι τα φυτικά έλαια και οι  ξηροί καρποί . Η βιταμίνη Ε προστατεύει από οξειδώσεις άλλες ουσίες (βιταμίνη Α, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα) δεσμεύοντας το οξυγόνο του περιβάλλοντος.