Η ΔΕΛΤΑ, για μια ακόμη χρονιά διακρίνεται για τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάζει στον Έλληνα καταναλωτή.

Έτσι λοιπόν στα πλαίσια του 13ου Συνεδρίου Πωλήσεων με τίτλο “Sales Reloaded”, που διοργανώθηκε στις 15/11/2013 από το περιοδικό SALES MARKETING & BUSINESS REVIEW, τα προϊόντα ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΔΕΛΤΑ ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ και η σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΕΛΤΑ SMART βραβεύτηκαν ως τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα κατά την περίοδο 1/1 – 30/9 2013 στην κατηγορία του λευκού γιαουρτιού και παιδικού γάλακτος & γιαουρτιού αντίστοιχα.

Τα εν λόγω προϊόντα επιλέχθηκαν από το περιοδικό S.M. & B.R. σε συνεργασία με επιτροπή από εκπροσώπους της έρευνας, των super market αλλά και της επικοινωνίας, καθώς ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους πορεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια έμπρακτη επιβεβαίωση της δέσμευσης της ΔΕΛΤΑ για συνεχή και διαρκή δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, με κύριο γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών και πάντα με τα υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά!