Αναλογιζόμενη την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα χορηγίας των προϊόντων της προς φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για 2 μήνες, η οποία περιλαμβάνει 2 πλήρη μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας καθημερινά, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

Επιπλέον, προσφέρει τη στήριξή της σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες χορηγώντας, από τις αρχές Μαρτίου έως σήμερα, περισσότερους από 10 τόνους λαχανικών και φρέσκων σαλατών. Με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, στηρίζει το έργο οργανισμών όπως της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», «το Χαμόγελο του παιδιού», το «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» και την «Κιβωτό του Κόσμου». Ταυτόχρονα, υποστηρίζει κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει στη δράση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης, που έχει πληγεί ιδιαίτερα.

Για περισσότερο από 50 χρόνια η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας, στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία και οικονομία και αυτό δεσμεύεται να συνεχίσει να κάνει διαχρονικά.