Για πρώτη φορά, στην κατηγορία των βρεφικών γιαουρτιών, ένας μοναδικός συνδυασμός φρούτων & δημητριακών, με πρωταγωνιστή το Πορτοκάλι.  Το πορτοκάλι είναι ένα φρούτο με αντιοξειδωτική δράση επειδή είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και μαζί με το μήλο συνδυάζονται απολαυστικά και προσφέρουν ενέργεια από τους άμεσα αφομοιώσιμους υδατάνθρακες που περιέχουν. Η βρώμη είναι ένα δημητριακό με μοναδική και πολύτιμη διατροφική αξία, πλούσια σε διαλυτές φυτικές ίνες και παρέχει σημαντική ευεργετική επίδραση σε μεγάλο εύρος λειτουργιών του οργανισμού.

Η σειρά Advance αποτελείται από γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες ανάπτυξης των μικρών παιδιών, από 6 μηνών. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία γεύσεων όπως:  5 δημητριακά, μήλο- μπανάνα, βερίκοκο- αχλάδι, λευκό, φαρίν λακτέ & Ροδάκινο-Μήλο-Βρώμη, τώρα και με ανατρεπτική γεύση ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΜΗΛΟ- ΒΡΩΜΗ, όλα ειδικά σχεδιασμένα για τα αγαπημένα μας μικρά!

Η ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί και  προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια που επιλέγει φρέσκα προϊόντα, ελληνικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

ΔΕΛΤΑ Advance, θεμέλιο ζωής

advance_portokali_sinthesi