Μπάρμπα Στάθης: Ιστορία

Έτσι… για την Ιστορία!

Η ιστορία της Μπάρμπα Στάθης είναι τόσο μεγάλη, που δεν περιορίζεται σε χρονολογίες και ημερομηνίες. Αλλά αν θέλαμε να τη βάλουμε σε μια σειρά, θα αναφέραμε τα ακόλουθα:

2015: Η Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ απέσπασε τη σημαντική διάκριση Best workplace 2015 μεταξύ των εταιρειών με 250+ εργαζόμενους.

2015: Τα Croissants Χρυσή Ζύμη, λίγους μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία τους στην ελληνική αγορά, βραβεύτηκαν ως ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα της χρονιάς, στην κατηγορία των κατεψυγμένων ζυμών.

2014: Grand Effie για την καμπανιά «φρεσκάδα» gold effie στην κατηγορία τρόφιμα/γαλακτοκομικά!

2013: «Ας μαγειρέψουμε» από τον Mπάρμπα Στάθη. Η επιτυχημένη σειρά επαναλανσάρεται και εγγυάται ότι κάθε σακουλάκι κλείνει μέσα του όλα τα λαχανικά που χρειάζεσαι, στις σωστές αναλογίες, για να φτιάξεις ελληνικές, παραδοσιακές συνταγές.

2012: «Φρεσκάδα Μπάρμπα Στάθη». Μια μεγάλη καμπάνια ξεκινά με την εταιρική υπογραφή “Λαχανικά από την ελληνική γη, τόσο φρέσκα όσο την στιγμή που κόπηκαν».

Σχετικό video:http://youtu.be/EVkinGNkLrI

Ο Μπάρμπα Στάθης διοργανώνει ένα πρωτότυπο και βιωματικό event, το «Ταξίδι στον κόσμο της φρεσκάδας του Μπάρμπα Στάθη», για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα χωράφια και τις εγκαταστάσεις του.

2011:  Κυκλοφορεί στην αγορά τη σειρά λαχανικών «1 γεύμα με 1€»

Η σειρά προϊόντων «Μυρωδικά» κυκλοφορεί σε νέες πρακτικές συσκευασίες, που ανοιγοκλείνουν.

Λανσάρεται η σειρά έτοιμων γευμάτων «Ελληνική κουζίνα». Πρόκειται για παραδοσιακές συνταγές, μαγειρεμένες με τα αγνότερα υλικά και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, έτοιμες για ψήσιμο.

2010: Ο Μπάρμπα Στάθης φρεσκάρει την εικόνα του, με νέες συσκευασίες, που αναδεικνύουν την ποιότητα και την ασφάλεια των καταψυγμένων λαχανικών του. Με Διατροφικούς  πίνακες (GDAs), νέες προτάσεις συνταγών και όπως πάντα την εγγύηση ποιότητας Μπάρμπα Στάθη.

2009: Ο Μπάρμπα Στάθης γιορτάζει τα 40 του χρόνια.[/one_half][one_half_last]

2007: Ο Μπάρμπα Στάθης καινοτομεί για άλλη μια φορά λανσάροντας τις «Λαχανομπουκιές», τον πιο εύκολο και υγιεινό τρόπο για να τρώνε λαχανικά κυρίως τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι… στην πιο απολαυστική εκδοχή τους.

2006: Λανσάρεται η νέα, πρωτοποριακή σειρά προϊόντων ντομάτας .

Οι «Βιολογικές καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης γίνονται πράξη. Παραδοσιακή γεωργία λαχανικών, ώστε να απολαμβάνουμε στο πιάτο μας ό,τι αγνότερο έχει να προσφέρει η ελληνική γη.

2005: Οι φρέσκες σαλάτες «Φυσικά» από τον Μπάρμπα Στάθη είναι πλέον γεγονός! Μια πλήρη γκάμα λαχανικών τριπλο-πλυμμένων, καθαρισμένων και κομμένων, έτοιμα για κατανάλωση . Νόστιμες, υγιεινές, θρεπτικές σαλάτες, με μια κίνηση.

Η τηλεοπτική εκπομπή Μπάρμπα Στάθης Cook Stars βγαίνει on air! O πρώτος διαγωνισμός μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση, όπου οι απανταχού fans του Μπάρμπα Στάθη αναδεικνύουν το δικό τους αστέρι στη μαγειρική.

2004: Το τηλεοπτικό spot «Αναμνήσεις» αποτελεί ταινία σταθμό για το Μπάρμπα Στάθη και τις αξίες του ονόματός του. Πρόκειται για νοσταλγική αναδρομή στο πριν και το τώρα της σωστή διατροφής.

1999: Δημιουργείται το www.barbasthathis.com και ο Μπάρμπα Στάθης είναι από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες, που διαθέτουν ιστοσελίδα!

Δεκαετίες 80 και 90:Τα καταψυγμένα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης κερδίζουν συνεχώς το καταναλωτικό κοινό και οι πρώτες επικοινωνίες είναι στον αέρα. Ταυτόχρονα, ο Μπάρμπα Στάθης καινοτομεί και διευρύνει την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων του λανσάροντας τα μείγματα λαχανικών και καταψυγμένες πατάτες .

1969: Η αφετηρία όλων! Δημιουργείται η πρώτη γραμμή παραγωγής καταψυγμένων φρούτων και λαχανικών Μπάρμπα Στάθης στην Ελλάδα, από την ΕΒΙΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.