Ένα από τα πλέον αγαπημένα καταστήματα της La Pasteria, αυτό της Αγίας Παρασκευής, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, για να υποδεχθεί τους πιστούς λάτρεις της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας! Η ανακαινισμένη La Pasteria, μυεί τους επισκέπτες της στα μυστικά της ιταλικής γαστρονομίας, σε ένα ζεστό περιβάλλον μοντέρνας ιταλικής trattoria, με λιτές γραμμές και χρωματική αρμονία, που ισορροπεί ανάμεσα στις γήινες αποχρώσεις και την αντίθεση του λευκού και του μαύρου. Ο χώρος διακοσμείται με μαυροπίνακες με «ιταλικές» πληροφορίες και ξύλινα αντικείμενα στους τοίχους, με χαρακτηριστικό έμβλημα και σήμα κατατεθέν την ανοικτή κουζίνα, όπου οι chef χρησιμοποιούν τις πιο αγνές πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά, δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικά πιάτα.

Ακολουθώντας πιστά το όραμα και τις αξίες της, η La Pasteria μεταφέρει αρώματα, εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μέσα από δημιουργικές γευστικές προτάσεις. Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από το πλούσιο μενού της La Pasteria, αγαπημένες γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Παράλληλα με το φαγητό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά cocktails και αγαπημένες ετικέτες κρασιών στη μπάρα του νέου καταστήματος. Επιπλέον, μπορούν να μεταφέρουν τη μαγεία της Ιταλικής γαστρονομίας και στο σπίτι τους, επιλέγοντας από τη «La Groceria» παραδοσιακά προϊόντα από κάθε περιοχή της Ιταλίας, όπως ιδιαίτερα ζυμαρικά, αυθεντικό ρύζι για ριζότο, σπάνια ιταλικά κρασιά, προϊόντα με τρούφα, μοναδικές σάλτσες με δημιουργικές συνταγές και άλλες πολλές ξεχωριστές γεύσεις!

 

La Pasteria

Αγίου Ιωάννου 19, Αγία Παρασκευή

210-6085536

www.lapasteria.gr

https://www.facebook.com/lapasteria

 

Η La Pasteria ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία το 1995 από την Αθήνα. Σε αυτήν την πορεία των 20 ετών, η La Pasteria έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 14 καταστημάτων συνολικά, ακολουθώντας πιστά το όραμα και τις αξίες της, να προσφέρει στους λάτρεις της γαστρονομίας, του ποιοτικού φαγητού και της σπιτικής ατμόσφαιρας, μια ολοκληρωμένη εμπειρία ιταλικής απόλαυσης σε πολύ προσιτή τιμή. Γαστρονομικός της στόχος είναι οι αυθεντικά ιταλικές συνταγές φτιαγμένες με απλά αλλά πάντα φρέσκα υλικά, που σε συνδυασμό με το ζεστό περιβάλλον της γνήσιας τρατορίας μεταφέρουν στους επισκέπτες της την ουσία της ιταλικής κουζίνας. Η La Pasteria είναι εταιρεία του Ομίλου Goody’s-everest, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG)