Life Tsai pink grapefruitΤο περασμένο καλοκαίρι το Life Tsai της ΔΕΛΤΑ μας δρόσισε και μας αναζωογόνησε με τις δύο καινοτόμες και απολαυστικές γεύσεις της νέας σειράς με Superfruits Ρόδι – Κράνμπερι και Μπλούμπερι – Ράσμπερι με αντιοξειδωτική δράση.

Φέτος στην επιτυχημένη αυτή σειρά προστίθεται άλλη μια νέα, συναρπαστική γεύση που υπόσχεται να μας ενθουσιάσει και να μας παρασύρει στην πιο αναπάντεχα δροσιστική εμπειρία! Το νέο Life Tsai Superfruits Ανανάς – Ροζ Γκρέιπφρουτ έχει σαν βάση το μαύρο τσάι και συνδυάζει την εξωτική γεύση του Ανανά με τα μοναδικά αρώματα του Ροζ Γκρέιπφρουτ σε μια υπέροχη, άκρως καλοκαιρινή πρόταση. Η νέα γεύση όπως και οι άλλες γεύσεις της σειράς Superfruits έχει 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τη βασική σειρά Life Tsai, ενώ ταυτόχρονα έχει αντιοξειδωτική δράση!

Νέο Life Tsai Superfruits Ανανάς – Ροζ Γκρέιπφρουτ από τη ΔΕΛΤΑ: Αυτό το καλοκαίρι έχει γεύση εξωτική!

 

Life Tsai: Έτσι πρέπει να είναι το τσάι!

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δελτίο Τύπου, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Παναγιώτα Τσιφουρντάρη (Διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Vivartia) στο τηλ. 210 3494438, κιν.6948 600581, e-mail: giotsi@vivartia.com.