Τα Μεσογειακά των Goody’s προσκαλούν και φέτος τους λάτρεις των μεσογειακών, νηστίσιμων γεύσεων σ’ ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι! Απολαυστικές προτάσεις, με βάση  τα θαλασσινά αλλά και τα φρέσκα ψητά λαχανικά, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για την περίοδο της Σαρακοστής!

Τα Μεσογειακά των Goodys επιστρέφουν, την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, με νέες νηστίσιμες γευστικές προτάσεις όπως το Burger με μπιφτέκι γαρίδας, με ολόφρεσκη ντομάτα και vinaigrette ελαιόλαδου αλλά και δύο επιπλέον νέες επιλογές που θα βρείτε αποκλειστικά στα Goodys Burger House: το New York Sandwich με τραγανό μπιφτέκι γαρίδας και ζυμωτό ψωμάκι και το Extreme veggie burger με μανιτάρι Portobello και καραμελωμένα κρεμμύδια.Επίσης τα καθιερωμένα, αγαπημένα σαρακοστιανά και all time classic Goody’s πιάτα περιμένουν και φέτος τους λάτρεις των Μεσογειακών: Γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club με ψητά λαχανικά, το Burger με καλαμαράκια αλλά και οι Σαλάτες Μάνης, Κρήτης και Caesars με γαρίδες.

Αναζητήστε τα Μεσογειακά στα 34 καταστήματα Goodys Burger House, στα Goodys αλλά απολαύστε τα και στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω  Goodys Delivery με ένα τηλεφώνημα στο 18365 ή κλικ στο goodysdelivery.gr!

Ακόμα μια χρονιά, η παράδοση εξελίσσεται με τα Μεσογειακά των Goody’s προσφέροντας τις πιο γευστικές νηστίσιμες προτάσεις!