Νέες εντυπωσιακές λαχταριστές γεύσεις καφέ και το πιο εορταστικό κέρασμα, μόνο στα everest!

 

Τα everest, που πάντα εκπλήσσουν ευχάριστα τους λάτρεις του καφέ και των snacks, υποδέχονται τις φετινές γιορτές με νέες, λαχταριστές γεύσεις καφέ και ένα ‘Grande’ κέρασμα που κανείς δε μπορεί να αντισταθεί!

 

Δύο νέες επιλογές cappuccino έφτασαν στα everest για να κλέψουν τις εντυπώσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Το ξεχωριστό «Meloccino» με άρωμα από φρεσκοψημένο μελομακάρονο και το λαχταριστό «Cappuccino Oreo» με ολόφρεσκια σαντιγί και τρίμματα από αληθινό μπισκότο Oreo απογειώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα και γίνονται η αγαπημένη επιλογή όλων φέτος τις γιορτές!

 

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση όμως δεν σταματάει εδώ! Αν παραγγείλετε οποιοδήποτε ρόφημα (ζεστό ή κρύο) σε μέγεθος regular, τα everest χρησιμοποιώντας το μαγικό χριστουγεννιάτικο ραβδάκι τους, το μετατρέπουν σε grande μέγεθος, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, για να απολαμβάνουν όλοι την αγαπημένη τους γεύση, πολύ περισσότερο!

 

Συνδυάζοντας τις γιορτινές νέες γεύσεις με απολαυστικά snacks, οι μέρες των Χριστουγέννων θα γίνουν ακόμα πιο γιορτινές!

 

Αυτές τις γιορτές, στα everest όταν αγοράζετε regular ρόφημα

σας το κάνουν grande.. γιατί τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι grande!