Από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου η ΔΕΛΤΑ ξεκίνησε τη διανομή του νέου φρέσκου γάλακτος της ΗΜΕΡΑΣ σε επιλεγμένα μικρά σημεία στην Αττική.

Είναι ένα φρέσκο γάλα που σήμερα παστεριώνεται και σήμερα το βρίσκει κανείς σε περιορισμένη ποσότητα και σε αριθμημένη συσκευασία, κάτι που μόνο η ΔΕΛΤΑ μπορεί να κάνει στην Αττική, λόγω της ύπαρξης του εργοστασίου παραγωγής του φρέσκου γάλακτος στην περιοχή αυτή.

Το γάλα αυτό έχει αρμεχθεί λίγες μόνο ώρες πριν τη συσκευασία του και παστεριώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας που το βρίσκει κανείς στο κατάστημα. Για να φτάσει τόσο φρέσκο, τόσο γρήγορα στους καταναλωτές στήθηκε στη ΔΕΛΤΑ ένα νέο ξεχωριστό και ευέλικτο δίκτυο συλλογής και μεταφοράς του από τον παραγωγό μέχρι και το τελικό σημείο πώλησης. Είναι το μόνο γάλα που σήμερα παράγεται και σήμερα καταναλώνεται.

Οι καταναλωτές της Αττικής ξεκίνησαν να δοκιμάζουν το νέο Φρέσκο γάλα της ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΛΤΑ και οι πρώτες τους εντυπώσεις είναι εξαιρετικά θετικές. Ήδη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του η ζήτηση έχει ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις ενώ δικαιώνεται η απόφαση της ΔΕΛΤΑ να προσφέρει ένα ακόμα νέο και πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά.

Οι καταναλωτές ξεχώρισαν τη φρέσκια μεστή γεύση του που θυμίζει άλλες εποχές – ενώ  ταυτόχρονα τα μικρά σημεία πώλησης που το διαθέτουν ενισχύονται στις γειτονιές τους.

Επιπλέον η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του προϊόντος, που κινείται στην πλειοψηφία των μικρών καταστημάτων στο 1,40€, δηλαδή 5% περίπου χαμηλότερα από το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, δίνει την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να το δοκιμάσουν και να το υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους.

Η ΔΕΛΤΑ με την κυκλοφορία του νέου αυτού προϊόντος, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της στην Ελλάδα, η οποία υλοποιείται με την έμπρακτη στήριξή της στον Έλληνα κτηνοτρόφο και στην ελληνική οικονομία. Για περισσότερο από 60 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ, πρωτοπορεί και καινοτομεί, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, η εμπειρία και η γνώση όλων αυτών των χρόνων καθώς και οι θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, αποτελούν το εφαλτήριο για να συνεχίσει τη δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν στο μέγιστο τις ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών.