Η ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, διενεργεί μια σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών επισκέψεων σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία της χώρας, με στόχο την εκπαίδευση και ενημέρωση των μικρών παιδιών, σε θέματα ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένες Συμβούλους του βραβευμένου Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ, που εξειδικεύεται σε θέματα διατροφής και υγείας, και στοχεύουν στην ουσιαστική προσφορά στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και του Πολιτισμού.

Την πρωτοβουλία της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ υποδέχτηκε με χαρά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το οποίο θα φιλοξενήσει το διαδραστικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα», την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί, στο φουαγέ του 1ου ορόφου, Πειραιώς 206, Ταύρος.

Πρόκειται για μία διαδραστική αφήγηση της ιστορίας «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα», για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών, μέσω της οποίας τα παιδιά μαθαίνουν, πώς ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρωινό προσφέρει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να ξεκινήσουν σωστά την ημέρα τους.

Μετά το τέλος της αφήγησης, οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν ενεργά σε μια σειρά από δραστηριότητες που σχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστορίας. Στόχοι της αφήγησης του παραμυθιού και των δραστηριοτήτων είναι η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία αλλά και η ανάπτυξη δεξιοτήτων (ομαδικότητα, δημιουργική σκέψη, παρακίνηση, συμμετοχή, συνεργασία).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα» ξεκίνησε το Μάρτιο του 2011. Μέσα σε μία τριετία έχει επισκεφτεί περισσότερα από 200 Νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς σε Αθήνα και επαρχία. Περισσότερα από 8.500 παιδιά το έχουν παρακολουθήσει, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Η ΔΕΛΤΑ, ανταποκρινόμενη με ευθύνη σε καλέσματα ευαίσθητων ομάδων, παρουσίασε την Πρωινοχώρα σε ορφανοτροφείο της πόλης μας και στον Ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ, ενώ είναι έτοιμη να ικανοποιήσει οποιοδήποτε μελλοντικό σχετικό κάλεσμα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για δηλώσεις συμμετοχής, τηλεφωνήστε στο Κέντρο Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ (800-11-99-800, τηλ. χωρίς χρέωση).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.