Στις 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 1η τελετή απονομής των βραβείων «Made in Greece».

Τα βραβεία θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) και στόχο έχουν να επιβραβεύσουν την παραγωγή και να αναδείξουν την Ελλάδα.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία.

Τα βραβεία απευθύνονταν στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των επωνύμων προϊόντων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η ΔΕΛΤΑ ήταν υποψήφια στην κατηγορία της Επιχειρηματικής Αριστείας, προχώρησε στους 3 φιναλίστ και απέσπασε έπαινο στην κατηγορία. Το βραβείο αυτό μας κάνει όλους περήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας .