O Όμιλος ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα και ενδυναμώνει την αγορά

Ο Όμιλος Vivartia, ο μεγαλύτερος ελληνικός όμιλος Τροφίμων, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του εγχώριου επιχειρείν και στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς, ανακοινώνει το δυναμικό πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας FREE ENTRY για τον κλάδο της Εστίασης, και συγκεκριμένα για τις 4 κορυφαίες αλυσίδες εστίασης Goody’s, Flocafe, Everest και La Pasteria.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ειδικών προνομιών για όσους επαγγελματίες ή νέους επιχειρηματίες, σε όλη την Ελλάδα ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της εστίασης στις 4 αυτές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά,  μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα με:

  • Μηδενικό entry fee
  • Προνομιακά royalties που ισοδυναμούν με 2% τον πρώτο χρόνο και 4% τον δεύτερο

O Όμιλος Vivartia προσκαλεί κάθε νέο επιχειρηματία ο οποίος μοιράζεται το όραμα του Ομίλου για ανάπτυξη και την ελληνική επιχειρηματικότητα και χαρακτηρίζεται από πάθος για δημιουργία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του κλάδου Εστίασης κ. Θανάσης Παπανικολάου υπογράμμισε «Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ουσιαστικά το αύριο της εστίασης, καθώς αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να «ανοίξουν τα φτερά τους». Ο Κλάδος εστίασης της Vivartia αποτελεί τον μεγαλύτερο ελληνικό όμιλο εστίασης με ηγετικά μερίδια, 500.000 πελάτες ημερησίως και 5.000 εργαζομένους. Το νέο πρόγραμμα αναμένεται να ενισχύσει τη δυναμική αυτή πορεία και να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας, δημιουργώντας παράλληλα κλίμα αισιοδοξίας στο εγχώριο ελληνικό επιχειρείν. Στοχεύουμε στη δημιουργία 300 μέχρι 500 νέων θέσεων σε όλη την Ελλάδα».

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Vivartia και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MIG, κ. Γιάννης Αρτινός,  προσέθεσε «Η νέα αυτή πρωτοβουλία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις στρατηγικές προτεραιότητες του Ομίλου. Επένδυση στην ελληνική οικονομία, στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, συνεχής καινοτομία μέσα από νέα προϊόντα και υπηρεσίες και προσφορά προστιθέμενης αξίας στους καταναλωτές. Με το πρόγραμμα FREE ENTRY ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες συνεργασίας σε νέους επιχειρηματίες, για να μοιραστούμε μαζί αυτό το όραμα, με κέφι για δουλειά και όρεξη για δημιουργία».