Η Εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, μέλος του Ομίλου Vivartia, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελληνική εταιρεία (National Champion) στα European Business Awards στην κατηγορία Περιβαλλοντικής και Εταιρικής Βιωσιμότητας (Environmental & Corporate Sustainability) και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τελική φάση του θεσμού βράβευσης Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Τα European Business Awards, θεσμός που διοργανώνεται από το 2007, αποτελούν την ετήσια βράβευση των καλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και που επέδειξαν τα υψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικών πρακτικών, καινοτομίας και επιχειρηματικής ηθικής.

Στην αξιολόγηση συμμετέχουν περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις από 30 Ευρωπαϊκές χώρες και η τελική φάση της βράβευσης ανά κατηγορία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο, στην οποία ο Μπάρμπα Στάθης θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της χώρας μας. Ο Μπάρμπα Στάθης, με τα υψηλής αναγνωρισιμότητας εμπορικά σήματα Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην παραγωγή & διάθεση καταψυγμένων λαχανικών συμβατικής αλλά και βιολογικής γεωργίας, μείγματα λαχανικών απλών και με ρύζι, καθώς και συνδυασμό καταψυγμένων λαχανικών με βάση αγαπημένες ελληνικές συνταγές. Παράλληλα διαθέτει σειρά ετοίμων γευμάτων, προϊόντα ντομάτας και φρέσκων σαλατών. Στην κατηγορία της ζύμης προσφέρει μεγάλη ποικιλία από καταψυγμένα φύλλα, πίτες, πιτάκια και pizza αλλά και 3 νέα προϊόντα στην κατηγορία της φρέσκιας ζύμης ψυγείου.

Αξιοποιεί την πείρα και τη γνώση τεσσάρων δεκαετιών πρωταγωνιστικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, το υψηλού επιπέδου ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες της ελληνικής γης και εφαρμόζοντας ένα σύστημα «ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης» εξασφαλίζει στο μέγιστο την ασφάλεια, τις βιταμίνες και τη φρεσκάδα της γεύσης των καταψυγμένων λαχανικών μέχρι τη στιγμή που θα μαγειρευτούν.

Η μεγάλη τιμητική διάκριση για τον Μπάρμπα Στάθη έρχεται σε συνέχεια της εμπιστοσύνης και προτίμησης που του δίνουν εδώ και 45 χρόνια οι Έλληνες καταναλωτές.